Skip to content

Puro Rendezvényszervező Iroda kapcsolat

Keressen fel minket

Keressen minket rendezvényével kapcsolatban

Bármilyen jellegű kérdésére készségesen válaszolunk. Elérhetőségeink bármelyikén várjuk megkeresését rendezvényével kapcsolatban.

A legtöbbet hallott kérdések

Természetes, hogy nem ért szakmánkhoz mindenki. Ne érezze emiatt rosszul magát, mi is számtalan dologhoz nem értünk. Mi a rendezvényekben vagyunk otthon, Ön és mások pedig másban. Itt olvasható pár, az általunk oly sokat hallott kérdések közül.

A dologban nincsen semmilyen ördöngősség avagy nem igényel olyan képesítést szakmánk alkalmazása, melyet a rendezvénye ötletének megszületésekor már ne tudott volna.

Keresse fel bátran kollégánkat elérhetőségeinken, és szívesen áll rendelkezésére szakismeretével.

Valójában a részletekben rejlik leginkább az ördök a rendezvények esetén is, viszont pár jelentősen fontos információra mindenképpen szükségünk lesz. Egyik a rendezvény tervezett idejének és helyének megadása, a várhatő vendégek száma, és a rendezvény célja.

Minden egyéb információ már töltőanyag, viszont a sarkalatos négy pontot (keretet) ezek az adatok adják meg. 

Az érdeklődés semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön részéről, viszont a miénkről sem. Mi előzetes egyeztetés alapján megírt megállapodással dolgozunk, melyhez mind a két fél részéről jogszerű aláírásra van szükség.

A Puro Rendezvényszervező Iroda elsősorban B2B területen tevékenykedik minőségi szolgáltatások közvetítésén keresztül a rendezvények teljeskörű lebonyolításáig.

Minden egyes rendezvényt egy projektként fogjuk fel, melyet a tervezés folyamatától egészen a zárás lépéséig nyomon követjük, amennyiben a megrendelőnknek erre van szüksége.

Minden esetben az ügyfél igéyneihez alkalmazkodunk, melye már a kezdeti tárgyaláskor világosan körvonalazódik a számunkra.